En myskille. I bakgrunden - vårt kära KEJA!

En myskille. I bakgrunden - vårt kära KEJA!

Njuter av solen!

Njuter av solen!

Hej alla glada har ni sol i Skåne också? Puss puss

Nej mamma jag ska inte sova jag ska bara gå ut med soporna!

Nej mamma jag ska inte sova jag ska gå ut med soporna!

Vad tycks?

58347-102

Gör stan

58347-101

Hej hej alla! Hoppas att det är bra med er! Här är en liten bild från i lördag när mamma och jag gjorde Stockholm farligt. En lunch här vid Sergels torg och sen lite shopping. Vi var sändebud åt Minna och köpte ett par skor och ett par glasögon till henne. Tur för er lantisar att ni känner nån i storstan! Sen fick vi syn på nya "bom bom" (dvs 5 myror är fler än 4 elefanter...) - kläder på Lindex så med dem ska jag va snyggast på playan i sommar.
Idag är det onsdag och det ska komma en farbror som heter Kungen till vårt dagis! Vi har varit nere i centrum och köpt flaggor inför evenemanget.. Mer om det sen!
Puss puss!

Mickmick

58347-100

Igår var det finfint väder så vi gjorde en picknick och sen gick vi ut i skogen. På andra sidan skogen ligger IKEA och där finns denna utmärkta utsiktsplats där man kan titta på snabba bilar.

Mysigt på balkongen!

Mysigt på balkongen!

Uppdatering!

Uppdatering!

Hej allihop! Det var längesen sist, mycket har hänt! Våren har kommit till Jakobsberg. I veckan har vi haft upp emot 15 grader och vi har varit ute jättemycket på dagis. Och då var det också dags att låta lockarna falla tyckte mormor när jag hälsade på henne sist. Sagt och gjort. Skönt för jag gillar inte att tvätta håret!
Puss puss!