Vi ville köpa glass

Vi ville köpa glass

Men vi var för tidigt ute. Vi hittade bara en bild på en glass! Men det var ju roligt bara det. Man kan bli alldeles sprallig.

Var på stranden...

Var på stranden...

... smakade på en sten, smakade på en snäcka, kastade sand, kände på vattnet.

Jag är inte bara söt, jag är cool också!

Jag är inte bara söt, jag är cool också!

Det har i alla fall Axel sagt. Han är min granne som är 9 år. Vi leker på torget och har roligt ihop! Han hoppas att min mamma aldrig ska flytta hemifrån :D

Backa backa!!!

Baka!!!

Hej alla läsare! Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Men min mamma är inte så glad för att jag lånar hennes dator för nu har jag råkat pilla av alt-knappen också, så jag får väl skylla på det.
Denna veckan har jag varit på dagis varje dag. Det är ganska skojigt och dom har god mat! I onsdags hälsade jag på hemma hos min kompis elsa. Hon hade en jättefin backa (övs gräsklippare) så när jag såg en på Väla idag så tänkte shit! där är den ju! jag måste ha den! Så eftersom mamma och mormor inte kunde låta bli (hihi) så fick jag ta med en hem :) Ni kan tro att den låter häftigt när man kör! Är det nu någon som behöver hjälp med sin gräsmatta så rycker jag gärna ut!
Puss och kram till allihop!

Killemannens makeover


image64image65

Före - efter, va tycks?
Det blir svalt och skönt i sommar i alla fall! Och så ska vi hålla efter lockarna lite bättre :)
Puss o kram!

Tack pappa!

Tack pappa!

I form igen!

I form igen!

Hej alla! Har varit lite krasslig ett tag så jag har inte varit i form. Men i måndags fick jag träffa farbror doktorn och då gav han mig medecin och ett klistermärke så nu mår jag bra igen! Tack alla snälla som varit här och passat mig när mamma har jobbat!
Idag har vi varit på lekplatsen där finns en massa roliga saker att hitta på. Gungor, rutschkana och en skojig båt. Jag har också hälsat på hos min snälla granne Ingi. Hon har många roliga saker och en spännande man som heter Sören. Han har massa verktyg och andra karragjejer.
Hoppas ni njuter av det fina vädret!