Väntar på mat

58347-19

Idag har jag smakat katrinplommonpure. Konstig smak, man fick rysningar i hela kroppen när man åt. Men man är ju inte den som är den utan gapade och svalde ändå :).

mmmmm.............majs

58347-18

Vad är det här för guld kladd? Är det mat? Ska man svälja det? Först var jag skeptisk men sen tyckte jag att det var gott. Jag åt några skedar och dagen därpå en halv burk.

I min stol

58347-17

Igår var dagen för stora premiärer. Här sitter jag i min stol för första gången. Jag får se till att inte utöka midjemåttet mer för det var svårt nog att komma ner i den. Undrar om mamma satt ihop den fel...

Stor pojke

58347-16


På promenad i solen

58347-15

Här provar jag sittvagnen för första gången! Som ni ser har jag solen i ögonen men det var bara på det här fotot. I bakgrunden ser ni vårt hus (med gavlen hit). Vi bor på tredje våningen.

Jag och hela Anita

58347-12


Jag och lite av gammelmoster Anita

58347-11


Min nya badstol

58347-10

Mamma tyckte att det började bli lite svårt att hålla mig och tvåla in mig samtidigt i badet så jag fick ett sån här fin badstol. Det var ganska så trevligt och dessutom var det några roliga saker som rörde sig i vattnet framför mig. Fast det var inte så kul att tvätta håret såklart. Då kom det nåt skit i mitt huvud.

Nalle Palle igen

Nalle Palle igen

Världens bästa Nalle Palle

Jag och Nalle Palle

Jag och Nalle Palle


Ajala och jag

Ajala och jag

Här är jag tillsammans med Ajala. Hon var här och tittade på melodifestivalen med oss.

Här ser ni mig igen i träningstagen

Här ser ni mig igen i träningstagen


Träning

Träning

Min mamma och mormor är lite bekymrade eftersom jag inte kan vända mig från rygg till mage eller tvärtom. Så ibland måste jag träna på det. Här ligger jag och kämpar på mormors säng.

Isak i Paris

58347-3

Ja, ni ser ju själva man e ju en globetrotter. Been there, done that. Men ärligt talat var jag inte särsklit imponerad så jag tyckte det var lika bra att sova.

Efter en lång dag

58347-2

Ja det enda jag kan säga är att här måste jag ha varit väldigt trött för annars brukar jag inte somna så lätt (detta sägs det att jag har efter min mamma). Men vi var hemma hos mammas kompis och dom snackade så mycket att man blev alldeles matt.
Till min moster som är modeintresserad vill jag säga att dessa fina byxor har jag fått av min pappa, jag tror märket heter obaibi.

När jag var liten

När jag var liten

Man får väl börja från början. Här är jag bara en dag gammal. Men redan ganska söt, eller hur?

Hej allihop!

Jag heter Isak och jag fyller snart 3 månader. Jag är visserligen ganska bra på att hamra på tangentbordet men min mamma hjälper mig att skriva här. Jag vill med denna sida passa på och rapportera lite till min pappa (som bor i Paris) och min moster (som är i Malaysia) om vad som händer i mitt liv. Agoooo till er båda!!!!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!